Huwelijk

Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen trouwplannen! Een drukke, maar geweldige tijd van organiseren en voorbereiden voor "de grote dag" staat voor de deur. Een dag waarop alles 100% naar jullie wensen dient te verlopen en waarop je niets aan het toeval over wilt laten.

Schitterende kleding, passend vervoer en een toplocatie om de dag door te brengen en om in de avond een groot feest te kunnen geven moeten nu geregeld gaan worden. Voor dat laatste is de Nachtegaal in Schijndel een absolute aanrader!

De Nachtegaal beschikt over een sfeervol (a la carte) restaurant, een lounge ruimte om heerlijk te ontspannen en drie ruime feestzalen met elk een eigen sfeer.
Zo biedt de Schrijverszaal een knusse bourgondische ambiance, de Tuinzaal ademt bijna letterlijk de sfeer van buiten en de Discozaal maakt een verpletterende indruk met zijn lichtshow en verlichte led-dansvloer. Tevens zijn wij achter de schermen bezig met het realiseren van een unieke buiten trouwlocatie langs ons pand, vraag gerust naar de mogelijkheden die wij u hierin kunnen bieden. Bij de Nachtegaal is dus (bijna) alles mogelijk en wij noemen ons dan ook met recht een specialist in feesten op maat. Kom dus gerust, bij voorkeur op afspraak, onze zaak eens bekijken zodat we onder het genot van een kopje koffie eens rustig jullie wensen en onze mogelijkheden door kunnen spreken.

Verder bieden wij je een leuke attentie in de vorm van een cadeau-cheque die zeker de moeite waard is en die je nu ook hieronder al kan downloaden.

We hopen jullie binnenkort dus te mogen verwelkomen.


Graag tot ziens!

Richard & Francy van de Coevering