Over de lounge

Sinds November 2010 beschikt de Nachtegaal over een lounge ruimte. Een sfeervolle half open ruimte met een “Relaxed”-karakter. Deze is uitermate geschikt voor een aperitief of een borrel. Ook een kopje koffie tijdens het fietsen of natafelen na een smaakvol diner behoort tot de mogelijkheden. Doordat de ruimte niet geheel gesloten is, is het toegestaan om te roken. De vuurtafels zorgen ervoor dat de temperatuur aangenaam blijft en het vuur geeft een sfeervolle warmte.


De lounge ruimte van de Nachtegaal is een unieke ruimte voor Schijndel en omstreken. Zelfs in hartje winter heeft u de mogelijkheid om buiten te zitten zonder dikke winterjas.

Heerlijk ontspannen met een aperitief voor aanvang van een diner, of gezellig met familie of vrienden wat natafelen na afloop. Ook de rokers onder ons zijn in deze ruimte van harte welkom. Doordat de ruimte voor een groot gedeelte open is mag er in de lounge gerookt worden.

Tijdens de Zomerperiode is de lounge ruimte een aangename ruimte tussen het restaurant en ons terras. Comfortabel zitten met een drankje of een kopje koffie en daarna lekker eten in het restaurant of op het terras. Ook in deze ruimte wordt onze slogan “Een traditie van Bourgondisch gastheerschap” eer aangedaan.